Ured za e-učenje

Fotografiranje studenata koji to još nisu učinili organizira se za petak, 7.10.2016. u 13.00

Pozivaju se studenti svih studijskih godina koji se još nisu fotografirali, odnosno koji u svojim profilima nemaju fotografiju, da se jave na fotografiranje koje se organizira za petak, 7.10.2016. u 13.00 ispred garderobe.


VAŽNO! Kako daljnja fotografiranja više nisu planirana pozivaju se svi da dođu na fotografiranje budući da bez fotografije nije moguće slobodno kretanje kroz LMS sustav.

Edurom instaler

 

Usluga  eduroam  je  globalna  roaming  usluga  pristupa  mreži prvenstveno bežičnim putem.

Kako bi se olakšalo početno podešavanje korisničkog uređaja (računalo, prijenosnik, pametni telefon) za sigurno korištenje usluge eduroam, Srce je izradilo poseban alat – eduroam installer - koji omogućuje krajnjim korisnicima jednostavno i pouzdano konfiguriranje njihovih uređaja.

Alat je dostupan na internetskim stranicama na adresi http://installer.eduroam.hr.

Installer je prilagođen pojedinoj matičnoj ustanovi (izdavatelju elektroničkog identiteta). Status svoje matične ustanove u usluzi eduroam administratori, ali i krajnji korisnici mogu vidjeti na adresi: http://www.eduroam.hr/installer_status.php).

Srce redovito nadopunjuje installer uputama i novim mogućnostima te putem posebnog nadzornog sustava provjerava ispravnost konfiguracije i certifikata RADIUS poslužitelja na matičnim ustanovama.

Popis i kartu  postojećih  pristupnih točaka u Hrvatskoj pogledajte na adresi http://www.eduroam.hr/

Sve  informacije  o  globalnoj  usluzi  eduroam  kao  i  kartu  s pristupnim  točkama  u  Europi  i  svijetu  pronađite  na  adresi http://www.eduroam.org

HelpDesk

 

Korisnička podrška dostupna je 24 sata 7 dana u tjednu na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Postavite upit koristeći online formu

Preporuka sustava

 

Firefox, Chrome, Opera, IE9+, Safari

Preporučena rezolucija zaslona 1280x1024